Beoordelingen van Quickshop Casa Almere

Recente recensies van Quickshop Casa Almere

3 sterren na 24 reviews

, 08-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb niks ontvangen jullie hebben mij opgelicht ik heb online betaald en bel de hele tijd niemand die opneemt jullie hebben mij opgelicht

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

ik heb geen sigaretten ontvangen ben van 1:00 tot half vier opgebleven niks ontvangen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niks ontvangen niet te bereiken belachelijk!! Wel betaald

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling niet ontvangen. Telefonisch niet bereikbaar. Terwijl de website wel open staat voor een bestelling.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online besteld en betaald. Vervolgens lang gewacht. Geen bezorger of belletje. Zelf maar gaan bellen. Geen gehoor. Morgen maar even persoonlijk mijn geld terug halen.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets gekregen en dit terwijl erop de website stond bezorgen tot 01:50 Ik zou graag mijn geld terug gestort willen hebben. Aub

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heb een bestelling van bijna 19 euro gemaakt. niks ontvangen en geen contact. Mag ik mijn geld terug alstublieft???

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Graag wil ik mijn geld terug op mijn rekening ik heb op 02012021 sigaretten besteld maar er is niets geleverd graag contact hierover

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen!!! 0615144984

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nooit ontvangen

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

keuring en op tijd geverd, aardige bezorger

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keuring geleverd, ga zo door

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel en netjes bestelling geleverd

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

oplichters

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect op tijd en keurig bezord Thanks

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

NIET BEZOTGD. GEEN UIYLEG NIKS OP DAG 2 GEEN LEVERING NOG UITLEG. WAT IS DIT VOOR OPLICHTERIJ?!

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top. En snelle levering! En aardige bezorger weer.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top! Snelle levering en vriendelijke vent.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb niets ontvangen! En wel betaald!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super Service. Ik belde laat, en ze waren eigenlijk dicht. Maar waren bereid om om 2.00!! Snachts alsnog naar de winkel te gaan en het te bezorgen!!